Ciklusi za definiciju


Priprema za takmičenje:

Ciklusi za definiciju su izuzetno specifična, zavisi od jako puno faktora i parametara.

Za najbolje rezultate javite se nama da konsultujemo za adekvatni tretman za Vas.

srbija.steroidi@gmail.com

 

Nasuprt cilusu “za masu” ciklusi za definiciju baziraju se na visoko anabolickim steroidnim jedinjenjima. Iako ovi ciklusi poboljsavaju opsti izgled, daju na cvrstini i izrazajnosti postojece muskulature obicno bivaju manje popularni iz razloga sto veliki dobici na masi i snazi izostaju za razliku od ciklusa “za masu”. Kombinacijie najcesce predvidjaju visoko anabolicne supstance kao sto su Winstrol, Deca Durabolin, Boldenon, orale: Primabolan, Anavar (Oxandrolon), Winstrol, nearomatizujuce androgene: Masteron i Parabolan.

Po pravilu ciklusi “za definicju” duzeg su trajanja. Ovo proizilazi iz cinjenice da se koriste supstance koje nisu “potentne” kao sto to jesu adregeni AAS, pri tome je prirast snage i mase slabiji, naravno bocni efekti su mnogo manja briga za korsnika. Ovakvi ciklusi bivaju sve popularniji u poslednje vreme i deo su sveopsteg “fensi outlook-a” koje predstavlja imperativ za pojedine socijlne grupe. Kada su takmicari u pitanju ciklus za definiciju je ono sto oni primenjuju u zadnjim nedeljama pred takmicenje. Stara skola predvidja mini cikluse u ritmu: “nabacivanje-skidanje” sto u praksi neki takmicari i danas slede. Ona druga kategorija, ostvarivsi prethodno zavidan nivo misicne mase, odrzava tokom cele godine optimalni odnos izmedju mase i definicje pri tome najvecim delom korisiti upravo cikluse “za definiciju”. Unutar ovih ciklusa stalno se varirajuse supstance u pokusaju da se hormonski receptori odrze sto duze “otvorenim”. Ciklusi za defniciju koji se baziraju na oralima nista mnje ne nose rizike kao i oni drugi za masu koji takodje baziraju svoje delovanje na tabletama. postoji podjednako velika opasnost za opterecenje i ostecenje pre svega jetre a onda i nekih druhih organa. Jos jedna briga u ciklusu za definiciju moze predstavljati upotreba dodatnih substanci “za definisanje” (clenbuterol, efedrin, T3) koje isto tako u oralnom obliku predstavljaju realnu opasnost za zdravlje. Bez obzira na izostanak andregene strukture ovih medikamenata i dalje postoji obaveza uzimanja zastitnih substanci posebno onih unutar PCT ciji je zadatak da povrate normalnu hormonsku funkciju organizma.

 

 

Advertisements
Comments
  1. znam da posle nekog izvesnog vremena uzimanja clena receptori se zatvore i efekat nije isti kao na pocetku uzimanja, preporucili su mi od samog pocetka uzimanje galitifen sirupa svako vece pre spavanje kafena kasikica da se nebi zatvorili receptori, koliko je to istina? Hvala unapred na odgovoru.

Napišite vaše mišljenje

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s