Testaplex SUSPENSIA


Testosteron suspenzije injekcionih preparat koji sadrži testosteron (bez estera) u vodenoj bazi. Pošto je testosteron nije visoko rastvorljiv u vodi, steroid će primetno odvojena od rešenja kada bočice ostane da sedi. Brzo mešanje će vratiti lek nazad u suspenziji, bar privremeno, tako da se može povući u skladu doza. Iako može da sadrži testosteron bez koristi estara, i suprotno popularnom verovanju, mikrokristalna dizajn ovog injekcionih će održati povišen nivo testosterona za 2-3 dana.

Među bodibildera, Često se rangiran kao najmoćniji injekcioni steroid dostupna, što je rezultiralo neverovatno brz dobitak mišićne mase i snage. To je uglavnom zbog veoma brzo delovanje ovog leka, kao na vodenoj bazi steroida će početi da uđu u krvotok odmah nakon injekctiranja. Za razliku od više estri, kao što su enantat ili cipionate koje su potrebne nedelje za krvi da dostigne maksimalni nivo, sa suspenzije to je samo pitanje dana. Jasno je da anabolicki efekat ove testosteron će se realizovati mnogo brže nego što očekujemo sa uljem na bazi (esterifikovani)

Najpopularniji prakse sa Testosteron suspenzija za ubrizgavanje droge svaki dan. Doziranje će u velikoj meri varira u zavisnosti od potreba pojedinca, ali se najčešće u rasponu od 50mg do 100mg po dozi. U većini slučajeva rezultati će biti neverovatni. Iako su neki korisnici će žale nelagodnost kada ubrizgavanje na vodenoj bazi steroida, suspenzija se obično dobro podnosi.

Kao što bi se očekivalo sa jakim androgenim, suspenzija može da proizvede niz neprijatnih neželjenih efekata. Kao i kod svakog testosterona proizvod će biti visoku stopu konverzije estrogena. Nivo estrogena, u stvari, gradi veoma brzo sa testosteronom suspenzije, što je verovatno najgora testosterona će se koristiti prilikom želje da biste izbegli naduvenost vodom. Ginekomastija može da razvije veoma brzo tokom ciklusa, a u mnogim slučajevima ove droge će biti nepodnošljiva bez dodatno uzimanje anti-estrogena. Kombinacija Nolvadek i Proviron je efikasan način da se izbegne nešto slično doživi neželjeni efekti, a često se uzima od početka ciklusa kako bi se sprečilo ovakve pojave pre nego što postanu problem. Osetljive osobe mogu naći ulaganja u borbu protiv aromataze Armidexa, da budu mudriji. Ovi protiv aromataze lekovi su mnogo efikasniji u kontroli estrogena. Takođe je važno da sportista prate krvni pritisak i bubrega tesno tokom teških ciklusa, kao i zadržavanje vode postaje sve izraženiji. Iako je testosteron stavlja veoma malo opterećuje jetru, ovaj lek može da se oštre da bubrezi na višim dozama. Naravno, ako sportista nailazi primetno visok krvni pritisak ili problema mokrenja (bol ili tamnjenja urina), ciklus bi verovatno trebalo da bude obustavljen, a lekar posećen. Pošto se pretvara u DHT. Stoga se može očekivati da izdrži masna koža, akne, povećana agresivnost i tela / dlake na licu rastu tokom tipične ciklusa.

Endogenog testosterona proizvodnja će brzo biti i efikasno smanjuje kada se koristi suspenzije. Ovo često može da dostigne tačku teških testisa skupljanja (atrofije). Neki sportisti će periodično se HCG-a na ciklus, kako bi ovaj efekat smanjili na minimum. Čak i ako takav lek se koristi tokom, kombinacija HCG i Clornid / Nolvadek uvek treba koristiti kao ciklus.

Sve u svemu, suspenzija je izuzetno moćan lek, ali i onaj koji je sklon da izaziva mnoge sporedne efekte. One koji traže samo moćan masa agent ne treba gledati dalje, suspenzija će sigurno dobiti posao.

Advertisements

Napišite vaše mišljenje

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s