Primabolan


Primobolan je dugodelujuci anabolik ( polako se oslobadja I ostaje u telu I 14 dana) aas izuzetno malim androgenim svojstvima.njegov anabolicki potencijal je srednjeg intenziteta,I smatra se da je malo slabiji od deca-durabolin (mg za mg).primabolan se najcesce koristi u cutting fazama kada prirast misicne mase nije bas u prvom planu.neki sportisti kombinuju primo sa “bulking” steroidima kao sto je dianabol,anadrol Ili testosteron. Primobolan se ne konvertuje u estrogen,tako da nema bojazni od gyno-a ili zadrzavanja vode.misici koju se dobiju u kuri sa primom su cisti,bez zalivenog izgleda kao kod nekih drugih steroida.

Tokom kure korisnik ne treba da brine o povisenom krvnom pritisku,jer je to retka pojava kod koriscenja ovog steroida.u dozama vecim od 200-300mg nedeljno moze doci do supresije proizvodnje sopstvenog testosterona,tako da je PCT dobro resenje.sto se tice ostalih neg. efekata moguca je pojava masnije koze,akne,pojacana maljavost na telu I gubitaka kose kod ljudi koji imaju genetsku predispoziciju za to,mada je sve povezano sa dozom I karakteristicno je pretezno za visoke doze.

Primabolan se smatra jednim od najsigurnijih steroida na trzistu.pocetnici,stariji sportisti I ono koji su osetljivi na aas sporedne efekte u primobolanu vide jako dobro resenje. tipicna “sigurna” doza za muskarce je oko 200mg nedeljno,sto bi trebalo da obezbedi primetan rast misicne masse.najcescea doza koju koriste bb je 400mg nedeljno.primobolan se ipak najcesce koristi u kombinaciji sa drugim steroidima.za definiciju se cesto kombinuje sa halotestinom ili trenbolonom.dobra je I kombinacija sa winstrolom kad se zeli da postigne cvrst I izdefinisan izgled misica.za porast misicne mase koristi se u kombinaciji sa dianabolon,anadrolom I testosteronom.u ovom slucaju se suocavamo sa estrogenskom negativnim efektima,ali koriscenje Clomifena u ovom stacku dozvoljava da se doza ovih androgenih aas smanji I tako smanje negativnih efekta.

Advertisements

Napišite vaše mišljenje

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s